RUGBY MAD TEAM

The Rugby M.A.D. Foundation is gericht op het bevorderen en het gebruik van de kernwaarden van rugby, als een educatief hulpmiddel voor de ontwikkeling van de jeugd. Een middel dat verbindt, stimuleert en jongeren uitdaagt positieve life-style keuzes te maken. Kom in contact met de mensen hieronder voor meer informatie.

Ken Wright
Oprichter

Oprichter en nu een actieve vrijwilliger voor de Rugby Mad foundation. Ken is gepassioneerd over rugby en gelooft heilig in de kracht van sport (en in het bijzonder rugby) om een positief verschil te maken voor kansarme jongeren in de maatschappij.

Neem contact op met Ken via: info@rugbymad.nl

Cynthia van Rozendaal
Voorzitter

Cynthia heeft haar eigen bedrijf, Van Rozendaal Loopbaanadvies & HR Advies – Psycholoog gespecialiseerd in team building, coaching en loopbaan ontwikkeling en is gepassioneerd over het verschil kunnen maken door de inzet van sport.

Barbara Jenner
Secretaresse

Barbara, eigenaar van Qi Quest, praktijk van Chinese geneeskunde, is gespecialiseerd in (chronische) sports blessures. Acupunctuur, tuina-medical massage of cupping kunnen onderdeel van de behandeling zijn.

Neem contact op met Barbara via: Barbara@rugbymad.nl

Kelly van Harskamp

Kelly van Harskamp

Ambassador

Kelly is niet alleen de beste vrouwelijke rugby speelster in de wereld, zij is ook een groot ambassadeur voor rugby. Zij schetst daarmee een groot voorbeeld voor jonge vrouwelijke spelers om haar voetstappen te volgen.

Tina Mayfield

Tina Mayfield

Ambassador

Tina is de directeur van The Arts Counsel UK naar ons team van ambassadors. “As the director of The Arts Counsel [Scotland, England] my passion is to inspire young people to be the best that they can be.”

Phil Leck

Phil Leck

Ambassador

Phil is former head of the Sale Sharks Development Academy, current head coach of The Bassets [NL] , Phil is a coach who strongly believes in empowering players to play creative rugby, a ‘positive coach’ in every sense and a great addition to our team.

Phil is voormalig hoofd van de Sale Sharks Development Academy, de huidige hoofdcoach van The Bassets [NL]. Phil is een coach die sterk gelooft sterk in empowerment van spelers om creatief rugby te spelen, een ‘positieve coach’ in alle opzichten en een geweldige aanvulling op ons team.

Sep Visser

Sep Visser

Ambassador

Sep Visser Sep was een professionele rugbyspeler in Edinburgh en speelt op dit moment voor RC Hilversum en het Nederlands elftal. September is de jongere broer van Tim Visser the Harlequins and Scotland international en zoon van Marc Visser, voormalig aanvoerder en topscorer voor NL XV team.